Hulp nodig met tekst en beeld? Stuur een bericht!

Heb je een goede website nodig, mooi drukwerk, of nieuw beeldmateriaal? Neem contact op via leonie@eilandwerktexel.nl of het formulier op deze pagina.

Eilandwerk
Leonie Hoever
Den Burg, Texel
0683529630
leonie@eilandwerktexel.nl
KVK: 70390819

  Over mij

  In 2019 ben ik op het mooie eiland Texel komen wonen. Een grote stap, vanuit het drukke Amsterdam. Ik heb inmiddels een fijne baan als content creator bij VVV Texel. Maar heb ook veel leuke mensen en bedrijven leren kennen, voor wie ik in opdracht tekst en beeld maak. Af en toe kom ik nog in Amsterdam voor fotografie- of videowerk. Altijd goed om even terug te zijn en vervolgens heerlijk om weer op de boot te stappen.

  Beschikbaarheid

  Sinds januari 2022 werk ik parttime als content creator bij VVV Texel. Om deze reden neem ik alleen nog kleinere opdrachten aan, zoals het herschrijven van teksten of het bouwen van een eenvoudige website. Ook al zijn mijn uren beperkter, je project krijgt nog steeds de aandacht die het verdient!

  Kosten

  Bekijk voor een kostenindicatie en mijn uurtarieven het overzicht.

  Over mijn werk

  Tekst

  Taalnazi’s hebben een matig imago. Wanneer je een perfecte tekst nodig hebt, komen ze desondanks wel goed van pas. Ik schrijf teksten die aansluiten bij je doelgroep en bovendien leuk zijn om te lezen. Ook redigeer ik teksten zodat ze foutloos zijn en lekker lopen. Gaat het om een webtekst? Dan zorg ik voor een SEO-tekst die je website beter vindbaar maakt.

  Video

  In 2011 heb ik de opleiding Montage aan de Nederlandse Filmacademie afgerond. Daarna heb ik veel documentaires en corporate content gemonteerd. Ik werkte onder andere met Een Van De Jongens, Eve Media, Amsterdams Filmbedrijf, De Nederlandse Bachvereniging, NL12, 1Camera, 25 FPS en monteerde video’s voor bijvoorbeeld FNV, Rabobank, AkzoNobel, De Ruijter, Honig, Nationale Bioscoopbon, Stichting Hulphond, Linda, Happinez, Stop Aids Now! en Furore. Wat ik het liefste doe is het monteren van korte portretten en het werken met (klassieke) muziek. Ik ben goed in het inkorten van teksten en muziek, bijvoorbeeld voor podcasts.

  Fotografie

  Regelmatig fotografeer ik in opdracht van verschillende organisaties. Zo maakte ik de 18 portretfoto’s voor het boekje Mijn Artex, fotografeerde ik voor de website van Texels Wonen en portretten in opdracht van Texels Welzijn.

  Daarnaast leg ik graag klassieke concerten vast en fotografeer ik newborns/baby’s en kinderen van alle leeftijden. Bekijk op deze website enkele voorbeelden.

  Websites

  Ik was nog jong toen ik begon met het bouwen van websites. Eerst vooral met code; html en css. En nu met WordPress. Een beetje zoals ik vroeger nog kon hoofdrekenen en nu mijn telefoon gebruik voor elk sommetje.

  Het voordeel van WordPress is dat mensen voor wie ik een website bouw daar zelf op een later moment aanpassingen aan kunnen maken. Het is natuurlijk ook mogelijk dat ik de website aanpas wanneer nodig. Ook kan ik de website maandelijks updaten en back-uppen, zodat hij goed en veilig blijft draaien. Daarnaast bied ik betrouwbare hosting aan tegen een voordelig tarief.

  De websites die ik bouw zijn altijd veilig (https) en responsive (werkend op elk scherm). Een eenvoudige website bouw ik in 1 – 3 dagen. Voor meer gecompliceerde systemen, zoals een webshop, is meer tijd nodig. Bekijk meer info en tarieven hier.

  Naast websites maak ik regelmatig Mailchimp nieuwsbrieven, posters en flyers, social media content en zelfs PowerPoint presentaties. Zolang het te maken heeft met tekst en beeld vind ik het leuk werk!